Regényemről mondták

three points of view Vicky kritikája “Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne ha találkoznál egy gazdag, híres, dögös, playboy pasival, akit a te szerelmed fog megváltoztatni? Vagy esetleg azon méláztál el, hogy milyen is lenne a valóéletben egy olyan pasi mellett, mint Mr. Grey (és társai, ide tetszés szerint illesz be egy nevet a sablonok közül)? Akkor ezt a könyvet neked írták. ”

Hagyjatok! Olvasok! AniTiger kritikája: “Eléggé összetett regény ahhoz képest, hogy milyen rövid, de jól áll neki ez a kompaktság. A vége tökéletes volt!”

Könyvek & kávé Anna kritikája: “…nagyon örültem, hogy az írónő kifejezetten sok oldalt szentelt Janka “gyógyulásának” és felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire ragaszkodunk a mintáinkhoz a párkapcsolatainkban is, és mennyi mindent képesek vagyunk eltűrni a látszat szeretetért és intimitásért cserébe. ”

Könyv Extrák Katica kritikája: “A sok szexi alfahímről szóló könyv után igazi felüdülés volt arról olvasni, hogy nem minden híres, jóképű, irányításmániás férfi álmaink lovagja.”

Könyvvilág Bea kritikája: “V. Kiss Orsolya nevét egyébként eddig még nem hallottam, így nem tudtam, mire számítsak. Mint kiderült nem kellett volna aggódnom, mert jól ír, a könyv nagyon olvasmányos, gördülékeny, jól lehet vele haladni, ráadásul a történet is érdekes és figyelemfelkeltő, hamar beszippant.”

My Relationship with Books Evii kritikája: “Szórakoztató olvasmány kemény mondanivalóval, ami mellett nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni.”

Szembetűnő Patrícia kritikája: “Rengeteg kérdést érint, igazi gondolatébresztő, érzékenyítő könyv, ami a párkapcsolaton belüli bántalmazás, az áldozathibáztatás mellett olyan hétköznapi témákat is érint, mint a szingliség, az elköteleződéstől és az újrakezdéstől való félelem, a barátság vagy a felnőtt anya-lánya kapcsolat.”